Jump to content
Leonardo

Feedback thread

Recommended Posts

I am curious of why both AFK Mods and AFK Bugtracker was down ealier today.   Had that to do with an update or was it Linode?

Share this post


Link to post
Share on other sites

A little of both. I've been trying to track down an issue with Apache not restarting when the system reboots but haven't had any luck so far so if something triggers a reboot that I don't know about, it'll be down until I find that out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Click on "Profile" via a drop down menu in the UCP then click on "Edit your profile" to the right.

Then make sure you have enabled "profile status update" first and after that the status update is available.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Last night, I had submitted a post and waiting for the server to refresh when saving my post, but somehow that didn't happen.

I notice that something could be related to the cache memory on the server since the symtoms seems familiar, but rather soon AFK Mods stop responding.

Has anyone else notice the same thing as I have? :shrug:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Today I decided to install the mods I wanted to use and after going through Arthmoor's mod collection, which is actually impressive, I notice one thing that could be better.

What I am talking about are mods for more than one game e.g SLE, SSE can easily be mixed up, so I thought maybe a large mod collection could have better sorting like sorting by games a mod is for and not all mods regardless what game a mod is for as it is today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anda sent me a PM on TAL and now I don't have access there due for being shut down, so I sent her a PM here and when send it got a loop jumping back to where I was before clicking on the "Send" button.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try again, because there's not much I can do about it if the software isn't cooperating. It could also be a browser issue on your end.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried to send Anda a PM, unfortunately the same thing happen and I was bounched back to the post editor.

So, I thought testing if it is something wrong on my end in which are not as I could send you a PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

She may have PMs blocked here then. I honestly don't know how the software deals with that, but I would have thought it would at least tell you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You would think so but who knows. Unless it's trying to tell you and something in your browser is preventing the message from getting through.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Support us on Patreon!

Patreon
×
×
  • Create New...